Kodus mänginud Pärnu võitis avaveerandi 15:14 ning poolaja 39:32. Viimane veerandaeg algas Pärnu 60:41 juhtimisel.

Demetre Rivers viskas võitjate parimana 21 punkti, Justin Alexander Alston kogus 14 punkti ja 10 lauapalli, Mihkel Kirves 13 punkti ja 10 lauda. Põhimängujuht Dominique Hawkinsist puudust tundev Rapla toetus Hunter Mickelsoni 13, Sven Kaldre 12 ja Gregor Ilvese 10 punktile.

Seeria kolmas kohtumine peetakse teisipäeval kell 19 Raplas.

Uudist täiendatakse...

EELVAADE:

Nelja päeva eest toimunud kohtumises tegi Rapla meeskond võimsa alguse, kui koguni kuus minutit hoiti Pärnut nulli peal ja võideti avaveerand 20:8. Seejärel tulid vastased aga järk-järgult mängu tagasi ning 12:2 spurdi toel vähendati poolajaks vahe kolmele punktile. Rapla oli initsiatiivi käest andnud ning järgmise kümne minuti möödudes juhtis juba Pärnu 52:47. Vahe aina paisus ja viimase neljandiku keskpaigas oli Heiko Rannula hoolealuste eduseis 19 punkti suurune. Võitja osas enam küsimusi ei tekkinud, lõppskooriks 83:60. Põhihooajal mõlemad omavahelised mängud kaotanud Pärnu sai nii parimal hetkel revanši kätte, vahendab Basket.ee.

Rapla seis on sedavõrd keerulisem, kuna põhimees Dominique Hawkins eesseisvates mängudes hüppeliigese vigastuse tõttu tõenäoliselt platsile ei tule. Kui ka nüüd peaks Pärnu võidu noppima, siis on Rapla silmitsi tõsiasjaga, et järjekordsel libastumisel 16. aprillil ei tehta pärast nelja järjestikust hooaega medalimängudes kaasa. Samas näitas hiljuti Tallinna Kalev/TLÜ, et nendelt võib šnitti võtta, kui alistati Tartu Ülikooli meeskond 87:70 ja viigistati seeria.

Mihkel Kirves tõi viimati Pärnu parimana 15 punkti. Siim-Markus Post järgnes 14 punkti ja 6 korvisööduga, Demetre Rivers lisas 13 silma ning Justin Alexander Alston tegi kaksikduubli 10 punkti ja 10 lauapalliga. Rapla eest viskasid Brian Williams ja Sven Kaldre võrdselt 16 punkti. 7 punkti said kirja Gregor Ilves ja Hunter Mickelson, kellest viimane võttis ka 13 lauapalli.