Kuigi Valga ja Tartu olid sel hooajal varemgi kahel korral kohtunud, ei olnud nendes mängudes Kerri tartlaste meeskonda üles antud. Seekord jooksid aga nii Kerr kui tema isa platsile.

Isa ja poja miniduell lõppes üsna tasavägiselt, sest kui Valmo Kriisa viskas täna 33 minutiga neli punkti (visked mängust 1/6) ja andis neli resultatiivset söötu, siis Kerr Kriisa arvele kogunes 17 mänguminutiga 2 punkti vabavisetest ja kolm korvisöötu.

Tartu resultatiivseim oli Janari Jõesaar 19 punktiga, Janar Talts lisas 17 silma ja 11 lauapalli. Tartu uusim täiendus Maks Adam Konate täna veel väljakul ei käinud. Valga poolel tõi Ivars Zvigurs parimana 14 punkti.

Liidrikohal jätkaval Tartul on nüüd turniiritabelis 24 võitu ja 2 kaotust, Valga (8-17) langes seitsmendaks (Tabeliseis).

Euroopas oli teadaolevalt viimane (ja kaasaegse korvpalli esimene) selline juhus, kus poeg mängis isa vastu, Itaalias 1990ndate alguses, kui üks Itaalia kõigi aegade edukamaid korvpallureid Dino Meneghin mängis oma karjääri lõpus Olimpia Milano ridades kõrgliigas poja Andrea vastu, kelle leivaisaks oli toona Pallacanestro Varese.