Raplale tõi viimasel kahekümnel sekundil võidu Maurice Kemp, kes tabas kolm vabaviset neljast ja võttis lõpus ka ründelaua. Viimase veerandi alguses juba 16-punktises kaotusseisus (50:66) olnud Tarvas suutis mängu tagasi tulla lõpuminutitel, kui Roberts Stumbrise kaugvise ning Brandis Raley-Rossi kolmene ja kaks vabaviset tõid kodumeeskonna viigini 78:78.

Võitjate parimad olid Kemp ja Devin Brooks võrdselt 19 punktiga, Thomas Van Der Mars lisas 14 silma ja 10 lauapalli. Tarvast ei päästnud ka Raley-Rossi 31 punkti. Stumbris viskas 18 ja Reinis Strupovics 12 silma.

Rapla poolfinaalvastane võib selguda homme, kui BC Kalev/Cramo ja Valga-Valka Maks&Moorits mängivad Haapsalus kolmandat korda (otseülekanne Delfi TV-s!). Kalev juhib hetkel mängudega 2:0.

Tänase mängu korviderohke avaveerandi võitis Rapla 28:24. Tarvas oli teise veerandaja alguses ligi neli minutit kuival ja jäi kaotusseisu 24:32, ent kaks minutit enne poolajavilet jõudis kodumeeskond vaid punkti kaugusele (39:40). Pikale vaheajale minnes oli Rapla edu kasvanud 46:41-le.

Kolmandal veerandil jäi Tarvas rünnakul selgelt hätta, piirdus vaid üheksa punktiga ning Rapla edu kärises juba 14-punktiliseks - 64:50. Otsustava neljandiku alguses kasvas Rapla edu korraks 16-punktiliseks, kui Tarvas vastas koheselt 8:0 spurdiga ja lõpuminutid kujunesid tõeliseks thrilleriks.

Mängu tipphetked: