Kalev pööras mängu enda kasuks lõpuminutil, kui Bojan Subotici kaugvise viis külalised nelja punktiga juhtima. Lõpusekunditel oli Kristjan Kitsingul veel võimalik mäng viigistada, kuid tema kolmene ei tabanud ning Janar Talts tegi seejärel ebasportliku vea.

Võitjate parim oli neli kaugviset (7s-t) tabanud Sten Sokk 17 punktiga. Branko Mirkovic lisas 14 ja Subotic 11 silma. Tartu parimad olid Talts ja Steven Cook võrdselt 15 punktiga. Tanel Sokk jagas lisaks 11-le punktile ka 11 resultatiivset söötu.

Kalev võitis täna avaveerandi 20:14 ja kasvatas teise perioodi avaminutitega eduseisu juba 14-punktiliseks (28:14). Poolajale mindi külaliste kindlas eduseisus 40:24, kuid kolmas veerandaeg algas tartlaste 17:2 vahespurdiga, mis tõi nad vaid punkti kaugusele. Korraks ka juhtima pääsenud (45:44) Tartu läks otsustavale neljandikule siiski kaotusseisus 46:49.

Priit Vene juhendatav Tartu Ülikool pole sel hooajal ametlikes mängudes veel võidurõõmu tundnud ning jätkab koduliigat kahe kaotusega. Avamängus jäädi alla Rapla Avis Utilitasele. Liidrikohal jätkaval Kalevil on nüüd tabelis neli võitu.