Tartu parimad olid Janar Talts 26 punkti ja 8 lauapalliga, Evaldas Žabas lisas 17 ja Brian Harper 15 silma. Tarvale tõi viis kaugviset tabanud (8-st) Brandis Raley-Ross koguni 36 punkti ja hankis ka 9 lauapalli (Statistika).

Mängu avaveerand lõppes viigiliselt 23:23, poolajavileks sai Rock punktise edumaa 44:43, kuid kolmanda veerandi lõpuks spurtis ette Tarvas 74:67. Külalised juhtisid veel kaheksa minutit enne normaalaja lõppu üheksa punktiga, ent Rock tegi järgneva kolme minutiga 11:1 vahespurdi (80:79). Otsustavat äraminekut aga tartlastel teha ei õnnestunud ning lõpuminut algas viigiseisult 86:86. Harperi korvile vastas Raley-Ross, kes tabas nii kahepunktiviske kui teenitud vabaviske, viies Tarva 89:88 ette. 21 sekundit enne lõppu saatis Tanel Sokk kahest vabaviskest korvi ühe, viigistades seisu 89:89-le. Tarva viimasel rünnakul eksis Raley-Ross kaugviskel ning see tähendas lisaaega.

Esimesel lisaajal oli juhtivaks pooleks Tarvas, kuid Taltsi kolmene tõi 39 sekundit enne lõpusireeni tabloole viigi 95:95. Raley-Ross eksis seejärel taas kaugviskel, kuid ka Rocki viimane rünnak nurjus, sest Žabas tegi lõpusekunditel pallikaotuse. Seega seisis ees teine lisaaeg!

Teise lisaaja alguses sai Tarva jaks lõpuks otsa ning tartlased spurtisid kiiresti kuue punktiga ette. Külalised jõudsid veel korraks kolme silma kaugusele, kuid Žabase vabavisked kindlustasid Rockile võidu 109:104.

Teises tänases mängus alistas Rapla Avis võõrsil Pärnu ülinapilt, 69:68. Maurice Kemp tegi 14 sekundit enne lõppu vaheltlõike, viskas korvi alt sisse ja viis külalised punktiga ette. Pärnu allesjäänud 12 sekundiga enam korvini ei jõudnudki. Võitjate resultatiivseim oligi Kemp 20 punktiga. Lisaks võttis ta maha ka kaheksa lauapalli. Pärnule tõi samuti 20 silma Robert Valge (Statistika).

Rock - Tarvas mängu tipphetked:
Rocki peatreeneri Gert Kullamäe kommentaar:
Tarva peatreeneri Andres Sõbra kommentaar: