Kalevlased läksid 4:0 ette ja avaveerandi keskpaigas juhiti 17:7. Suurepärast viskekindlust jätkati ning järgmise veerandaja alguseks oli Kalev/Cramol 34 punkti koos. Ogre ei andnud aga alla ning Edgars Lasenbergis ja Renars Magone eestvedamisel kaotusseisu järk-järgult vähendati. Lätlased tabasid kümne minutiga seitse kaugviset ja viigistasid seisu 54:54 peale. Poolaja lõpetas aga Tony Wroten tabava kaugviskega, millega Kalev/Cramo säilitas eduseisu.

Kodumeeskond jätkas 8:2 spurdiga ja kolmanda veerandaja keskpaigaks pääseti kümne silmaga ette. Ogre püsis veel mängus, ent Reggie Lynchi pealtpanekust ja Kristjan Kitsingu kaugviskest haaras Kalev/Cramo 89:73 eduseisu. Kolm minutit hiljem olid võõrustajad juba 20 punktiga juhtimas. Nii kulus ülejäänud aeg vaid lõppskoori vormistamiseks ja Tallinna klubi suutis 118 punkti täis visata.

Tony Wroten tegi Kalev/Cramo eest kaksikduubli, kui viskas 18 punkti ning jagas 15 korvisöötu. Reggie Lynch lisas 16 silma ja 7 lauapalli, Branko Mirkovic tõi 15, Chavaughn Lewis 13 ja Kristjan Kitsing 11 punkti. Võrdselt 10 punkti said kirja Janari Jõesaar ja Arnett Moultrie, kellest viimane sai kätte ka 8 lauapalli.

Ogre parimatena viskasid Rinalds Sirsninš ning Janis Poznaks 16 punkti. Edgars Lasenbergs tõi 15 ja Rihards Zebergs, Kristaps Dargais ning Renars Magone võrdselt 19 silma.

Kalev/Cramo jätkab tabelis 18 võidu ja 2 kaotusega kolmandal kohal. Juhib Riia VEF (20-2), teine on Ventspils (19-1). Ogre (14-7) on neljas.