Rock alistas koduväljakul TTÜ 107:73, võites veerandfinaalseeria mängudega 3:0. Evaldas Žabas viskas täna koguni 42 punkti, Gert Dorbek lisas 22 silma. Janar Talts vigastas aga kolm minutit enne poolajavilet oma hüppeliigest ja pidi ülejäänud mängu kõrvalt vaatama. TTÜ resultatiivseim oli Kristjan Kitsing 24 punktiga.

Rocki peatreener Gert Kullamäe jäi meeskonna kogu seeriaga rahule. „Läks nii, nagu plaanisime. Eriti hea meel on rünnaku osas – kõigis kolmes mängus viskasime üle 100 punkti ja mängisime kolm head mängu. Täna jääb pahupoolele Janari hüppeliigese vigastus. Loodetavasti pole see midagi tõsist ja õnneks on järgmise mänguni pisut aega ka,“ võttis Kullamäe mängu kokku.

Evaldas Žabase mängu kohta avaldas Kullamäe vaid head meelt. „Kindlasti Žabaselt senise hooaja kõige parem mäng igas mõttes. Näha oli, et sünnipäev mõjub mehele hästi,“ ütles Kullamäe.

Peo kangelane Evaldas Žabas kiitis meeskonna koostööd. „Loomulikult on väga hea oma sünnipäeval hästi mängida ja meeskond võidab ka. Saame paar päeva puhata ja siis tuleb juba järgmine seeria. Peame seal mängima sama tugevalt, kui äsja lõppenud seeria. Meeskond mängib viimasel ajal hästi – tunnetame üksteist, jagame palli ja see toob ka edu,“ sõnas Žabas pärast mängu.

Rock võitis seeria kaks esimest mängu vastavalt 103:58 ja 100:82.