Alatest 2008. aastast Tartu Ülikooli meeskonnas mänginud Eichfuss on otsustanud klubi vahetada.

"Oleme talle pakkumise teinud, kuid viimane informatsioon on, et ta pigem ei ole uuel hooajal meie meeskonnas," ütles Tartu meeskonna turundusspetsialist Ivo Hunt Delfile ja Eesti Päevalehele. Seda, millise klubiga võib 27-aastane Eichfuss liituda, ei osanud Hunt öelda. Delfil ei ole siiani õnnestunud Eichfussilt kommentaari saada.

Kuigi ka Gert Dorbek pole oma kätt uuele lepingule alla pannud, jääb tema arvatavasti Tartusse. "Dorbekiga on leping veel allkirjastamata, kuid suure tõenäosusega on ta siiski meie mees," sõnas Hunt.

Seega on Tartu nimekirjas hetkel üheksa mängijat: Tanel Sokk ja Janar Talts, kellel mõlemal oli kehtiv leping juba eelmisest aastast, Gert Dorbek, Kristen Meister, Kent-Kaarel Vene, mullu Tarvas mänginud Janari Jõesaar ning võõrleegionärid Dominykas Milka, Venky Jois ja Mandell Thomas.

Eelmisel aastal TÜ/Rocki nime kandnud meeskonnast on lisaks kolmele leegionärile lahkunud ka Reinar Hallik, Tanel Kurbas ja karjääri lõpetanud Marek Doronin.

Tartu alustab juba sel kolmapäeval kontrollmängudega, kui esmalt kohtutakse võõrsil valitseva Läti meistri Valmieraga. Nädalavahetusel osalevad tartlased Inglismaal Newcastle`i turniiril, kuid vastased pole veel lõplikult paigas. Järgmise nädala neljapäeval alustab Tartu Liepaja turniiri, kus ollakse ühes alagrupis Permi ja Liepajaga. Teises grupis mängivad Ventspils, Lietkabelis ja Siim-Sander Vene uus koduklubi Nižni-Novgorod. Seega võivad tartlased kohamängudes vastamisi sattuda ka Vene uue tööandjaga.

16. septembrist võtab Tartu meeskond osa Rakvere turniirist.