Tartu jäi 87:93 alla Liepajale. Kohtumine oli võrdlemisi tasavägine, aga viimasel minutil Tartul reaalset võiduvõimalust ei tekkinud.

Liepaja kasuks viskasid seitse mängijat kahekohalise arvu punkte, resultatiivseim oli Troy Barnies 17 silmaga.

Tartu mäng püsis Tanel Soku, Kregor Hermeti ja vigastuspausilt naasnud Adomas Drungilase õlgadel. Sokk tõi 25 punkti ja 7 resultatiivset söötu, Hermet viskas 21 punkti ning Drungilas kogus 19 punkti ja 14 lauapalli. Lauavõitluse kaotas Tartu koguni 28:43.

Tartu Ülikooli meeskonna peatreeneri Priit Vene sõnul oli mängus nii häid kui halbu lõike. „Tegime täna lihtsaid vigu nii kaitses kui rünnakul. Vahepeal oli lõike, kus viis minutit suutsime hästi mängida, aga siis tuli jälle viis sellist minutit, kus kõik selle tuulde lasime. Kui ka kaitses saime palli kätte, siis ei suutnud välja mängitud kohtade pealt ära visata ja sellega eelist saada. Vastaste kogenud mehed suutsid oma kohad ära kasutada ja mängu sellega enda kasuks pöörata,“ sõnas Vene pressiteate vahendusel.

TalTech oli kohtumise teises pooles sisuliselt kogu aeg ligikaudu kümnepunktilises kaotusseisus ja kaotas lõpuks 63:71. Võitjatele tõi Artis Arnitis 17 punkti, TalTechile Joonas Järveläinen 20 punkti (visked väljakult 17st 5).

Turniiritabelis on Tartu nelja võidu ja seitsme kaotusega üheksas, TalTech langes nelja võidu ja kaheksa kaotusega 11. kohale.