Robert Valge ja Kregor Hermetita mängule tulnud Tartu meeskond oli avaveerandil võõrustajatega raskustes, kui jäädi 6:15 kaotusseisu ning teine veerandaeg algas Läti Ülikooli kümnepunktilisest eduseisust. Järgmise kümne minuti jooksul tegutsesid tartlased küll enesekindlamalt, kuid isegi viigini ei jõutud ning poolajaks jäid lätlased 31:30 peale.

Grantas Vasiliauskase kuue järjestikuse punkti toel haaras Tartu kolmanda veerandaja alguses 37:31 eduseisu, aga 13:5 spurt viis kodumeeskonna viie minuti möödudes taas punktiga ette. Viimane veerandaeg algas Läti Ülikooli tiimi 49:44 eduseisust. Punkt-punkti mäng jätkus ning 1.57 enne lõppu olid võõrustajad kerge initsiatiivi saanud, kui juhiti 60:57. Tartu suutis vahe peagi veel minimaalseks vähendada, aga Karlis Zunda vastas raske kaugviskega ning Renars Birkansi vabavisetest vormistati lõppskoor.

Läti klubi jäi visketabavuses 41% - 32% peale. Lauavõitlus kuulus Tartule 48:33 (ründelaud 18:7). Korvisööte jagas kodumeeskond rohkem 17:13 ning pallikaotuseid tegid külalised rohkem 16:15.

Karlis Zunda viskas võitjate eest 20 punkti ja võttis 7 lauapalli. Reinis Avotins lisas 10 silma ning Gustavs Kampuss ja Renars Birkans tõid 7 silma, kellest viimane võttis veel 6 lauapalli ning andis 6 korvisöötu.

Adomas Drungilas kerkis Tartu parimaks 21 punkti ja koguni 19 lauapalliga. Martynas Mažeika lisas 18 ja Grantas Vasiliauskas 10 silma. Sverre Aav järgnes 6 punktiga.

Eesti-Läti korvpalliliiga jätkub kolmapäeval, 16 oktoobril, kui Valmiera Glass VIA võõrustab BK Ogret, TalTech võtab vastu Pärnu Sadama ning taas on võistlustules ka Tartu Ülikool, kellele sõidab külla BC Kalev/Cramo.