Tasavägiselt kulgenud Kalev/TLÜ ja VEFi mängus oli Kaido Saksal kümme sekundit enne lõpuvilet võimalus viigistada, kuid ta tabas kahest vabaviskest ühe ja tabloole jäid kaotusnumbrid 96:97. Lõppseisu vormistas Janis Blums, kes realiseeris kuus sekundit enne sireeni mõlemad vabavisked. Sellele järgnes kalevlaste pallikaotus.

Kalevi resultatiivseim oli Karl-Johan Lips, kes kogus 26 punkti. Tanel Sokk tõi 15 punkti ja kaheksa resultatiivset söötu, Ran Andre Pehka 11 silma.

Külalistel, kes võitsid viimase veerandaja 31:24, jõudis kahekohalise punktisummani viis meest, neist resultatiivseim oli Blums 19 silmaga.

VEFil on nüüd tabelis kaks võitu, Kalevil kaks kaotust.

Kalev/Cramo mängis täna võõrsil Jurmala Betsafega ning pidi vastu võtma kaotuse tulemusega 56:68. Otsustavaks sai kolmas veerand, kui Kalev viskas vaid 4 punkti (!).

Kodumeeskonna parim oli mullu Rapla Avis Utilitasses mänginud Ervins Jonats 13 punkti, viie lauapalli ja nelja vaheltlõikega. Kalevi poolel tõid Kristjan Kitsing 13, Aigars Škele 10 ning Sten-Timmu Sokk ja Sander Raieste võrdselt 9 punkti. Kalev/Cramo värskeimad täiendused Kyle Christopher Vinales ja Ryan Earl Richards viskasid vastavalt 4 ja 2 punkti. Nad mängisid vastavalt 18 ja 9 minutit.

Nii Cramol kui Jurmalal on nüüd tabelis võit ja kaotus.