Kalev alustas mängu 10:0 spurdiga ja võitis avaveerandi 14:9. Raplal tegid esimesel veerandajal skoori vaid kaks meest, Sven Kaldre ja Rait-Riivo Laane. Poolajaks juhtis Kalev küll 36:29, ent oli oma suure eduseisu 29:13 kokku kuivatanud.

Teine poolaeg oli pingelisem kui esimene. Viimasele veerandile mindi kodumeeskonna neljapunktilises eduseisus 53:49 ja kaks minutit enne normaalaja lõppu jõudis Rapla esimest korda pärast palli mängupanekut viigini 66:66. Lõpus said määravaks pallikaotused, mida Rapla mängijatel õnnestus otsustavatel momentidel teha koguni kolm. Raplal pallikaotusi kokku 21 ja Tallinna Kalevil 14.

Külalismeeskonnal oli selgelt parem viskeprontsent väljakult, vastavalt 51 ja 43, kuid pealeviskeid sooritasid Rapla mängijad oluliselt vähem, vastavalt 49 ja 63.

Asenso Ampim tõi võitjatele 17 punkti, Kaido Saks lisas 15 ja Reimo Tamm 12 punkti. Rapla parim oli 17 punktiga Martin Dorbek, Sven Kaldre toetas 16 punktiga.

Tallinna Kalevi peatreener Kalle Klandorf sõnas mängujärgselt: „Mäng oli tasavägine, aga me olime kogu aeg ees, vaid ükskord oli vist viik tablool. Võitsime kolm veerandit neljast ja lõpus suutsime end kokku võtta. Arvan, et olime kogemuste ja jõu poolest üle, kuid Rapla mängis väga hästi.“

„Kaks võrdset võistkonda mängisid. Polnudki midagi erilist, tavaline mäng, aga kaotasime lõpus mõned valusad momendid palli ja viskasime mõne korvi mööda ja vastastele sellest piisas,“ lahkas TYCO Rapla mänedžer Jaak Karp mängu. „Kahjuks oli meie jaoks tüüpiline algus, lasime nad eest ja siis hakkas hirmus tagaajamine. Pärast seda algedu ei olnud meie poolt üldse paha mäng, aga olime tagaajaja rollis, surve oli koguaeg peal. Vastane oli tubli. Saime nendega ühele joonele, initsiatiiv tuli juba meile, kuid nad olid siiski kindlamad,“ lisas ta.

Rapla jätkab põhiturniiri 5 võidu ning 13 kaotusega ning on üheksa meeskonna arvestuses seitsmendal kohal. Kalev on tabelireal kuuendal positsioonil.