Pampersid poolfinaalseeriaks

Enne kevadist poolfinaalseeriat hoiatas Sõber Tartu kolleege: "Tajun, et oleme heas seisus ja meeskond on ennast taas leidnud. Kullamäele ja Kandimaale peaks viima enne seeria algust paki pamperseid, et kui ära ehmatavad, siis on hea võtta."

Paremini naeris siiski Kullamäe. Pärast esimese poolfinaalkohtumise võitu (Rock võitis lõpuks seeria 3:0) muheles ta: "Mul on hea meel, et pampersid jäid kuivaks. Saan neid ka järgmine mäng kasutada, nii tuleb odavam."

Sõbra ennustus vol1

Mullu jaanuaris vahetult pärast Gert Kullamäe asumist Rocki peatreeneriks ennustas Sõber enne omavahelist kohtumist. "Tead, mul on Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna peatreeenerile üks sõnum edastada. Tulime Gerdiga 1990. aastal Eesti meistrivõistlustel koos pronksile. Mina treenerina ja tema mängijana. Mul on miskipärast tunne, et Kullamäe saab ka sel aasta mängida pronksile. Noorele peatreeenerile pole 3.-4. koha peale mängimine ju tegelikult üldse paha tulemus."

Rock võitis järgnenud kohtumise ning jõudis siiski meistriliiga finaali, Tarvas kaotas poolfinaalis BC Kalev/Cramole.

Sõbra ennustus vol2

Tänavuse hooaja eel toimunud liiga esitlusüritusel palus Delfi ja Eesti Päevalehe fotograaf kolme suure klubi peatreeneril ühispildil poseerida. Veidi hiljem laval haaras Sõber toimunust kinni, ennustades hooaja järjestust: "Natuke aega tagasi üks meediaväljaanne tegi pildi. Mina olin keskel, hõbe Varrak, pronks Kullamäe."

Kullamäe: kui vastaseid juhendab Elvis, siis...

Tänavu märtsis alistas Rock meistriliigas 94:64 Tarvase ja Kullamäe tunnistas: "Me polnud eraldi valmistunud tänaseks mänguks, aga muidugi tahtsime võita, sest kui vastasmeeskonna treeneriks on Elvis Presley, siis ega kaotada ei taha: pärast tuleb uksest ja aknast seda, mida peab lugema ja kuulma."

Vaese mehe Tarvas ja Rock

2012. aasta suvel nentis Gert Kullamäe Islandi-Eesti korvpallimängu kommenteerides, et "Island mängib nagu vaese mehe Tarvas".

Sõber kostis seepeale: "Gert on terane poiss! Aga võib-olla mängis Island hoopis nagu vaese mehe Rock?"