Thomas Droney lõpuminutite kaugvisked tõid TLÜ/Kalevi viimase mänguminuti alguseks vaid viie punkti (88:93) kaugusele, kuid Tanel Sokk tabas järgneva 40 sekundiga kaks kahepunktiviset ja kindlustas tartlastele võidu.

Rocki resultatiivseim oli Evaldas Žabas, kes viskas 29 mänguminutiga 26 punkti, võttis 4 lauapalli ja andis 5 resultatiivset söötu.Kalevi tulemuslikum oli Droney 24 punktiga (kolmesed 4/5), kaksikduubli teinud Dominykas Milka lisas 22 silma ja 12 lauapalli (Mängu statistika).

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul sai rünnakuga rahule jääda, aga vastastel lasti liialt palju toimetada. „Täna oli lahtine mäng. Rünnakul oli meil palju positiivset, samas kaitses ei suutnud neid nii takistada nagu oli kokku lepitud ja teatud mehed tegid meile palju pahandust. Aga rünnakul antud 21 korvisöötu ja hea visketabavus kompenseerisid selle. Teadsime, et sellest tuleb raske mäng ja nii ka oli. Hea, et võitsime ja hakkame nüüd teisipäevaks valmistuma,“ sõnas Kullamäe mängujärgselt.

Rock jätkab turniiritabelis teisel kohal 17 võidu ja kolme kaotusega, TLÜ/Kalev on seitsme võidu ja kaheksa kaotusega neljas (Tabeliseis).