Kui pärast William Artino lahkumist täienes Rapla hollandlase Thomas van-der-Marsiga, öeldi koheselt, et üht pikka oodatakse oma meeskonda veel.

Veebruari algusest saadik ongi Rapla huviorbiidil lennelnud mitmeid nimesid ning viimase mängijana hoiti silma peal 20-aastasel Andrija Simovicil. Rapla mänedžeri Jaak Karbi sõnul loodeti, et Simovic saabub Eestisse täna, kuid viimasel hetkel tõmbas noore serblase koduklubi üleminekule ikkagi pidurit.

"Tegelikult oli tal leping, mis lubas soovi korral klubist lahkuda. Väidetavalt ei olnud tema praegune meeskond ka pikalt palkasid maksnud, aga nüüd tegi seesama klubi ikkagi kõik endast oleneva, et tehing katki jääks," tõdes Karp Delfile.

Uue pika otsingud jätkuvad

Seega jääb Simovic hetkeseisuga pallima ikka Serbia kõrgliiga 9. meeskonna KK Vršaci ridadesse. Rapla peab aga enne veebruari lõpus sulguvat üleminekuakent taas mängijateturule sukelduma.

"Nagu enne ka öelnud oleme, siis miinimumeesmärk on uus mees tiimi tuua hiljemalt teisipäevaseks Balti liiga korduskohtumiseks Jekabpilsiga. Aga nagu ka praegune tehing näitas, siis enne midagi kinnitada ei saa, kui mängija ise Eestis maandunud pole. Praegune tehing jäi katki sisuliselt ööl vastu tänast, nüüd hakkame taas uut meest otsima," lisas Rapla mänedžer Delfile.