23-aastane Goode pallis viimati Kasahstani klubis Atõrau Barsõs. Baltimaades mängimine ei ole 213 sentimeetri juures 107 kilogrammi kaaluvale Goode'ile siiski võõras - mullu tegutses ta Atõrau särgis Kurzemes Radio nimelises Läti regionaalliigas, tehes kaasa kuues mängus ning visates nendes kohtumistes keskmiselt üle 20 punkti.

Samuti omab Tarva potentsiaalne täiendus mängukogemust NBA tütarliigast D-league'ist, kus ta Philadelphia 76ersi tütarklubi Delaware 87ers meeskonda esindas. Ülikoolikorvpalli mängis Goode Norfolk State University eest.

Tarva mänedžer Madis Šumanov kinnitas, et ameeriklane tõesti Rakveresse proovima tuleb: "Jah, kontaktis oleme temaga olnud, aga esialgu on siiski tegu try-outiga. Nädala pärast ta siia tuleb ning siis 10 päeva jooksul vaatame, mis edasi saab," lausus Šumanov, lisades, et lisaks Goode'ile tuleb Tarvasse end näitama ka Leedu keskmängija Tomas Urbonas.

Viimati Leedu esiliigas pallinud Urbonase näol on tegu ameeriklasele sarnase mängumehega, kel samuti turjal 23 eluaastat ning kel pikkust 215 sentimeetrit. "Vaevalt me nad mõlemad palkame - ilmselt üks neist jääb siis Rakveresse," kommenteeris Rakvere klubi mänedžer Urbonase ja Goode'i hetkeseisu.

Lõpetuseks lisas Šumanov veel, et võrdlemisi värvika taustaga Goode tuleb nende ridadesse tuttava agendi kaudu: "Valdis (Valdis Salaks - agent, kes tõi Rakversse ka Reinis Strupovicsi) soovitas teda meile - ta on meile tuttav agent ning hetkel usaldame teda. Salaksi sõnul peaks Goode olema tsentri kohta hea kiiruse ning mootoriga."

Goode'i parimad liigutused 2013-2014 hooajal: