Andres Sõber võttis lühidalt mängu kokku: „Tegemist oli meil päris kõvasti, kuigi juhtisime kogu aeg. Siiski ei tulnud midagi kergelt. Olime 15ga peal, kuid punktid ei näita mitte midagi. Meie poisid mängisid tublisti ja olid jällegi paremaks läinud võrreldes eelmiste mängudega.“

Esimene veerand ei tõotanud kodumeeskonnale head. Pärast tasavägiseid algusminuteid tegi Rakvere Tarvas 12:1 vahespurdi, haarates initsiatiivi endale ja juhtides veerandaja lõppedes 31:18. Teisel kümnendil hakkas Valga visalt oma kaotusseisu vähendama. Rakvere ei lasknud end sellest häirida, vaid hoidis juhtohjasid enda käes, olles poolaja lõppedes 47:38 eduseisus.

„Kaotasime jälle, aga õnneks on mängupilt paranenud. Siiski seisab ees veel pikk töö. Lisaks on meil ees mängujuhi vahetus,“ rääkis Antti Vasar, vaadates lootusrikkalt tuleviku poole.

Teisel poolajal vähendas kodumeeskond Valga vahe kiirelt 4-punktile. Sellele vastas jällegi Rakvere omakorda 11:1 vahespurdiga, kindlustades oma eduseisu ning enne otsustavat kümmet minutit juhtis Tarvas 65:53. Viimasel veerandil vahe enam väikseks ei läinudki. Andres Sõbra hoolealused olid kindlad ning võttes 84:68 võidu.

Rakvere punktide eest hoolitsesid peamiselt kuus meest. Heas hoos oli Rait Keerles, kes viskas 20 punkti ja korjas lauast 12 palli. Maris Laksa lisas 13, Giedrius Gustas ja Kristo Saage 12, Juris Umbrasko 11 ning Gregory Jenkins 10 silma. Valga parimad olid 16 punkti toonud Sasha Avalic ja Raitis Grafs 16 punktiga. Nii Viljar Veski kui ka Jonathan Dupre lisasid mõlemad 12 silma.