Kui mängijate eemaldamiste osas oli asi üsna selgelt mõistetav, siis külalismeeskonna peatreeneri saaga jäi pisut segaseks. Toome siinkohal selguse majja.

Iga vahetusmängijate pingil olevale mängijale antava diskvalifitseeriva veaga kaasneb pingile automaatselt tehniline viga. Ehk kui mängija vahetusmängija väljakult eemaldatakse, saab pink protokolli tehnilise vea. Kui pingile antud tehnilisi koguneb kokku kolm, on peatreener sunnitud mängust lahkuma.

Jurmala pink sai esimese tehnilise hetkel kui mängust eemaldati Karlis Lasmanis. Pärast seda kui Chavaughn Lewis oli löönud Ugis Pinetet tormas Lasmanis pingilt väljakule ja see tõigi automaatselt kaasa eemaldamise. Ta küll ei sekkunud mingil moel intsidenti, ent reeglite kohaselt on väljakule minek karmilt karistatav.

Neljandal veerandajal tõi Jurmala pingile kaks tehnilist korraga Edgars Jeromanovs. Ta teenis rünnakul viienda vea, seejärel näitas üles rahuolematust ja sai tehnilise otsa. Tehniline läks juba pingile, kuna mängijal endal oli viis viga täis ning ta oli seeläbi muutunud vahetusmängijaks. Ent Jeromanovs plõksis kohtunikega edasi, mispeale otsustas Euroliiga taseme vilemees Rain Peerandi lätlase duširuumi saata. Eemaldamine tõi kaasa kolmanda tehnilise vea pingile ja nii oli sunnitud tööpostilt lahkuma ka meeskonna peatreener Mārtiņš Gulbis.