Kaksikduublile oli lähedal ka Rain Raadik, kes panustas Pärnu võitu 15 punkti ja 9 lauapalli, Andrew Warren lisas 14 punkti ja 8 lauapalli.

Tarva poolel oli 28 punktiga üleplatsimees Roberts Štumbris, aga võiduarve avamiseks sellest ei piisanud. Tarvas on pidanud meistriliigas käesoleval hooajal neli kohtumist ja need kõik kaotanud.

Pärnu tõusis 3 võidu ja 2 kaotusega liigatabelis neljandaks, Tarvas on eelviimane ehk kaheksas.

Heiko Rannula, Pärnu juhendaja, lausus Basket.ee-le: "Valmistusime selleks mänguks tõsiselt. Meil oli selleks mänguks eelnevalt oma lahend, oma mänguplaan ja suures plaanis pidasid mängijad sellest kinni ja said ülesandega hakkama. Rakvere pani küll mõned suhteliselt rasked visked ära, kuid nagu eelmisegi napi võidu puhul (104:101 Valga-Valka üle lisaajal - toim.), olime ikkagi meie kohtumises enamuse aja dikteerivamaks pooleks. Usun, ses mõttes oli ka tänane lõpptulemus õiglane."

Rannula jätkas, hindamaks uut täiendust: "Seda leedukat olen jälginud juba pikka aega. Ta oli meil ka vahepeal siin, aga saatsin ta ära, kuna ootasime pikkisilmi ja kindlameelselt ameeriklast. Nüüd on ta siin ja ma olen rahul. Ma teda ikka väga tahtsin siia ja selle nimel sai vaeva nähtud. Ta on töömees ja suudab mängida mitmel positisioonil. Mulle tundub, et minu mänguplaani peaks ta hästi sobima."