Rapla ja Kalev/Cramo mängus võitsid kalevlased avapoolaja 48:30, kuid sellele vaatamata läks kohtumise lõpus väga põnevaks. Kalev ei saanud viimase ja kahe poole minutiga enam ühtegi punkti ning mängis edu maha. Mario Ihringu tabav kolmepunktivise tõi poolteist minutit enne lõpusireeni tabloole viigi 80:80. Sama mees tõusis lõpusekunditel ka Rapla kangelaseks, kui saatis viis sekundit enne lõppu korvi lähiviske ja vormistas 82:80 võidu. Kalevi viimane rünnak lõppes Marcus Keene`i pallikaotusega.

Ihring ja Al-Wajid Aminu tõid Raplale võrdselt 20 punkti. Viimase veerandi koguni 15:31 kaotanud Kalevi resultatiivseim oli Devin Thomas 17 punkti ja 13 lauapalliga.

Kalevil on nüüd tabelis 3 võitu ja üks kaotus, Raplal viis võitu ja kaks kaotust.

Pärnu Sadam sai ühe kaotuse kõrvale viienda võidu, kui alistas külla sõitnud Tallinna Kalev/TLÜ 98:92. Juba poolajavileks 18 punktiga (60:42) juhtima pääsenud pärnakate resultatiivseim oli Edon Maxhuni 28 punktiga. Linards Jaunzems panustas võitu 24 silma ja 7 lauapalli, kaksikduubli teinud Mihkel Kirves viskas 19 punkti ja võttis 15 lauapalli. Märt Rosenthal jagas lisaks kolmele punktile 9 resultatiivset söötu ja võttis 11 lauda.

Kalev/TLÜ parim oli taas Brandis Raley-Ross, kes viskas 32 punkti, võttis 7 lauapalli ja andis 6 resultatiivset söötu.

Kalev/TLÜ on seitsme mänguga saanud kaks võitu ja viis kaotust (Tabeliseis).