Kalev/Cramo sai avapoolaja lõpuks Tarva vastu vaid punktise edu 45:44, kuid kolmas veerand võideti veenvalt 30:12 ja mindi oma teed. Väga ühtlaselt mänguaega jaganud Kalevi parimad korvikütid olid Chavaughn Lewis 25, Marcus Keene 21 ja Devin Thomas 15 punktiga. Tarva resultatiivseimana viskas Egert Haller 20 punkti.

Tallinna Kalev/TLÜ ja TalTechi mängus võitisid kalevlased avapoolaja 41:24 ega andnud enam suurt edu käest. Lõpuks olid Kalevi võidunumbrid 85:65. Brandis Raley-Ross tõi 16 ja Siim-Markus Post 15 punkti.

Tartu ja Rapla mängu normaalaeg lõppes 69:69, lisaajal võttis napi võidu Rapla 76:74. Külaliste võidukorvi viskas Mario Ihring 10 sekundit enne lisaja lõppu. Lõpusekunditel üritas tartlaste mängumees Channel Banks veel kolmepunktiviset, kuid see ei tabanud.

Rapla parimana kogus Roberts Freimanis, kelle vabavisked viisid mängu lisaajale, 22 punkti ja 7 lauda. Ihring, Al-Wajid Aminu ja Saimon Sutt tõid võrdselt 15 silma. Tartu mänguvankrit vedas William Rayman, kes viskas 31 punkti ja võttis 12 lauapalli, Hendrik Eelmäe lisas 13 silma.

Tartu Ülikooli peatreeneri Toomas Kandimaa sõnul saab ka sellisest kaotusest õppida. „Saime alguses küll hästi minema, aga teisel veerandajal jäime nende maa-ala kaitse vastu hätta. Normaalaja lõpus saime suure võitlusega järgi ja mängu ka lisaajale viia, aga kahjuks jäi võidust täna pisut puudu. Hooaja esimeses liiga kodumängus tahtsid poisid kindlasti publikule head mängu näidata ja saali atmosfäär oli täitsa mõnus. Tabelisse läheb küll kaotus, aga usun, et sellise mänguga ei pea me silmad maas ringi käima. Pigem annab võitluslik mäng meile usku juurde ja kui satume taas lisaajale, siis on see kogemus juba olemas,“ ütles Kandimaa.