Kuigi allkirju veel paberil pole, kinnitasid seda informatsiooni Delfile nii Tarva peatreener Andres Sõber kui mänedžer Madis Šumanov. "Väga hea kindel mees on ning kindlasti tahame teda jätkamas näha," rääkis Sõber.

Teda toetas Šumanov: "Lepingut veel ametlikult sõlminud pole, aga uuel nädalal - ilmselt juba homme - istume maha, räägime detailid paika ning proovime selle asjaga ühele poole saada. Hea rahulik mees tundub, kahtlemata väärt täiendus."

Mõlemad mehed tõdesid, et Rakvere otsib täiendusi ka korvi alla, kuid väga konkreetseid samme selles suunas veel tehtud pole. "Aga ega ma ei muretse ka. Eks me ikka otsime ja mõni pikk poiss kuluks ära küll. Kuid praegu veel aega on ja isegi kui kedagi ei leia, on ka praegu täitsa head mehed koos," avaldas Sõber.

Aastaid erinevates Rumeenia kõrgliiga klubides palli põrgatanud Maric on ka eelnevalt Eesti korvpalluritega kokku puutunud - hooajal 2013/2014 mängis ta koos Sten Soku ja Reinar Hallikuga Rumeenias Craiova Universitatea meeskonnas. Tema toonased näitajad olid keskmiselt 6,4 punkti ja 3,8 söötu mängus.

Lisaks on Rakvere värske täiendus maitsnud klubileiba Serbias, Bosnias ja Slovakkias.

Nädalavahetusel näitas 198cm pikk tagamängija head minekut Rakveres toimunud Unibet Cupil - 85:69 võidumängus TTÜ üle tõusis ta Tarva resultatiivseimaks 18 punktiga. Ka päev hiljem Kalev/Cramo vastu (mäng kaotati 62:70) oli Maric Rakvere tulemuslikum 14 punkti, 6 lauapalli ning 5 resultatiivse sööduga.