Maric liitus Andres Sõbra juhendatava tiimiga septembri lõpus. Alexela korvpalli meistriliigas jõudis ta kirja saada 10 mängu - tema keskmisteks näitajateks jäid 24,5 mänguminutit, 4,1 lauapalli, 4,6 korvisöötu ja 9,7 punkti. "See oli mõlema poole otsus," kommenteeris mänedžer Šumanov, "leidsime, et me koostööd ei jätka."

Ameeriklasest tagamängija Brandis Raley-Rossi lahkumine Kalev/Cramost sai teatavaks pärast eelmise kolmapäeva VTB Ühisliiga kohtumist Himkiga, kui peatreener Alar Varrak mängujärgselt sõnas: "Ross liigub uutele jahimaadele. Ma ei oska täpsemalt öelda, kuhu. Minule teadaolevalt on üks võistkond väljaspool Eestit temast huvitatud, nime ta mulle ei öelnud."

"Jõudsime viisakalt kahepoolsele kokkuleppele, et jõulupausilt naastes ta meie juurde enam ei tule. Mingit tüli kellelgi pole. Tänas meid viisakalt ja ütles, et arvas, et see läheb libedamalt. Nii arvasime ka meie. Ta ütles, et ei tundnud end siin mugavalt. Oli väga viisakas ja professionaalne lahkuminek," lisas Varrak.

Rossil ka konkureerivad pakkumised

"Lahkumine on minu ja minu agendi otsus. Tahan jätkata kohas, mis sobiks mänguliselt mulle paremini. Siin ei ole mingit tüli peatreeneri või Kalev/Cramo juhtkonnaga. Neil on hästi toimiv organisatsioon. Aga leian, et minu jaoks on kohti, kus saaksin paremini silma paista. Puhtalt korvpalliärist tingitud samm. Siit ei maksa otsida midagi muud negatiivset," rääkis Ross ise möödunud kolmapäeval.

Küsimusele, milline võiks olla tema uus mängupaik, vastas ameeriklane: "Veel ei tea, aga ma otsustan varsti. Ma ei pruugi minna Eestist väga kaugele. Õige pea saate teada. Eestiga jään seotuks nii või naa. Suvel tahan siin läbi viia kursusi noortele korvpalluritele."

"Brandisele on meie poolt pakkumine tehtud," kommenteeris Tarva mänedžer Madis Šumanov, "mõlemad pooled on koostööst huvitatud, aga tal on ka vist konkureerivaid pakkumisi."

Tarvast on Raley-Ross varasemalt esindanud hooaegadel 2012-13 ja 2014-15.

Rakvere meeskond naaseb jõulupuhkuselt 3. jaanuaril ning esimene mäng uuel aastal peetakse juba 6. jaanuaril, kui Kastani Arenal minnakse Balti liiga mängus vastamisi TTÜ Korvpalliklubiga.