"Alati, kui sa meistritiitli võidad, näeb see su CV-s hea välja, eriti mängujuhil. See näitab, et sa suudad meeskonda hästi vedada," ütles Curry täna pärast TÜ/Rocki alistamist numbritega 81:54, mis tõi Cramole finaalseeria võidu 4:1.

"Viimane mäng ei rääkinud selle seeria kohta täit tõtt. Tartu oli tegelikult kõvem, kui tänane näitas. Nad mängisid hästi, aga meil oli lihtsalt suurem rotatsioon ning me suutsime nad seeria käigus ära väsitada. Tänase mängu vahe oli see, et meil läksid lihtsalt visked sisse, olime nii kaitses kui ka rünnakul väga agressiivsed. Kokkuvõttes hea mäng! Olen väga elevil!"

Curry keskmisteks näitajateks jäi Eesti liigas 10,7 punkti ja 3,7 resultatiivset söötu mängu kohta. VTB liigas tõi ta 11 mänguga keskmiselt meeskonnale 14,1 punkti ja jagas 4,9 korvisöötu.

"Eesmärk oli ka VTB-s hästi mängida, aga kahjuks mu vigastus muutis seal pisut asju. Aga üldiselt võib hooaja kordaläinuks lugeda," lisas ta.

Keskmängija Shawn King sõnas: "Tegime hea hooaja. VTB liigas ei mänginud me nii hästi, kui oleksime tahtnud, aga Eestis läks meil suurepäraselt. Mängisime meeskondlikult ja lõpetasime tulemusega, mida me jahtisime. Kui sa võidad meistritiitli, on see su karjääris alati samm õiges suunas. Kuldmedaliga ei saa vähikäiku teha, siit on ainult edasi minna. Raske öelda, mis minust edasi saab, aga ma olen alati kõikidele kõnelustele avatud, ka läbirääkimistele Kaleviga."