Eelmisel hooajal alanud koostöö vormistasid allkirjadega uueks Raplas toimunud meistriliiga kohtumises kohaliku TYCO ja Rakvere Tarvase vahel korvpalliliidu president Jüri Ratas, Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald ning TV3 juhatuse esimees Priit Leito.

Koostöös tuuakse iga nädal Delfi TV vahendusel vaatajateni keskmiselt kaks Alexela meistriliiga või Balti liiga kohtumist, millele lisanduvad laupäevased telemängud ning kevadised poolfinaal- ja finaalmängud mõlemas kanalis. Samuti jõuavad veebi- ja teleekraanile detsembri lõpus toimuvad Eesti karikavõistlused.

"Mul on äärmiselt hea meel, et kaks suve tagasi õnnestus meil selline kokkulepe tehe. Kindlasti tegime me selle, kuna korvpall on number üks ala Eestis. Me oleme kindlasti väga õnnelikud selle lepingu üle," ütles Soonvald.

"Meie jaoks on oluline mängusõpru hoida. Mul on äärmiselt hea meel, et kõik need sponsorid, kes on väljaku ääres Raplas, Rakveres, Jõhvis, Pärnus, et nad on pildil. On oluline, et igal sponsoril läheb hästi. Kui igal sponsoril läheb hästi, läheb korvpallis hästi. Ja see, kui läheb korvpallis hästi, on väga hea platvorm, et Delfis oleks see kõik esitatud."

Ratas uskus, et koostöö aitab kaasa korvpallipisiku levikule. "Need kaks meediaväljaannet on väga olulised partnerid, tänu neile suudame näidata nädalas kolme mängu nii Alexela meistriliigas kui ka Balti liigas, mis kindlasti aitab kaasa laiapõhjalisusele. Vähem oluline ei ole ka see, et suudame pakkuda väljundeid oma toetajatele," sõnas ta.

Koostöö raames jõuab Delfi vahendusel igal nädalal vaatajateni ka Ivar Jurtšenko juhitav korvpallisaade Basket TV.

Lisaks koostööle korvpalliliiduga näitab Delfi TV sel hooajal ülekandeid ka BC Kalev/Cramo VTB-liiga kohtumistest ning Tartu Ülikool Rocki ja Rakvere Tarvase eurosarjamängudest.