Eile EuroCupil Haifa Maccabile alistunud kalevlased pidid mängus sageli 24-sekundilise rünnakuaja lõpus otsima hädapäraseid viskeid. Müürsepa sõnul võrdus punnitatud visete sooritamine sellises olukorras juba katastroofiga.

„Vaba kohta tuleb juba enne pingsalt otsida, proovida leida neid kas kate-kattest mängust või murda korvi alla, meelitada vastaselt viga ja saada vabavisetest vähemalt punkt,“ lausus Kalev/Cramo abitreener. „Kui anda palli kogu aeg edasi, siis tundub, kas kardetakse vastutust või ei osata olukorras reageerida. Ei nähta õiget lahendust, ei anta üksteisele infot. Näiteks, et tõmba nurka, kuhu saaks palli sööta. Ei reageerita momentaalselt. See kõik eeldab liidrioskustega mängijat, keda meil pole.“

Eesti korvpalliklubid on kaotanud kaheksa päeva kestel eurosarjades neli mängu pärast tasavägiseid lõpuminuteid. Homses Eesti Päevalehes arutlevad tasavägist lõpuheitlust mõjutavate asjaolude üle Müürsepp, endine Eesti koondise ja Tartu Ülikool/Rocki liider Tanel Tein ning suurte kogemustega treener Jaak Salumets.