Eesti meisterklubi komplekteeritus on tasemel, mis ei pruugi Dorbeku mänguminutite soovi rahuldada ja nii otsustas 22aastane kaitsemängu spets Rapla kasuks, kus tal on eeldatavalt põhimehe roll.

"Mullu jäime Martini panuse ja suhtumisega Raplas väga rahule ning tegelikult terve suve uurisin Kalev/Cramo peatreeneri Alar Varraku käest nende plaane. Kas Kalev/Cramo vajab teda või võib kõne alla tulla ka laenulepingu diil. Tean, et meie poolehoidjad, kellede lemmikuks ta kujunes, ootasid pingsalt, mis edasi saab. Põhimõtteliselt on klubide vahel kõik kokku lepitud ja Dorbek on homme Raplas treeningul," rääkis TYCO Rapla mänedžer Jaak Karp.

"Üritame Martini viia tasemel, mis võimaldaks tal valmis mängijana astuda sammu kõrgemale. Et olla järgmisel hooajal näiteks Kalev/Cramos tegija. Kõik eeldused sellisel tasemel mängimiseks on tal olemas, mänguaega ta meie juures saab ja rohkelt treeningtunde samuti. Olen kindel, et Martini tulek mõjub meeskonnale hästi ning ka temal on meie juurest üht-teist kaasa võtta," oli Karp rahulolev.