Kuigi Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi (TÜ ASK) ja Eesti Meedia olid nimisponsori lepingu olulisemates punktides jõudnud üksmeelele ja tegeleti lepingu detailidega, teatas Eesti Meedia täna Postimehe vahendusel ootamatult läbirääkimiste katkemisest. Selline asjade käik oli Tartu klubile ebameeldivaks üllatuseks.

Napis teates nentis Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann, et pooled ei jõudnud olulistes küsimustes kokkuleppele.

„Esindusmeeskonna nime muutmisega kaasneb terve hulk detaile ja tegevusi, mille kooskõlastamise ja läbiviimisega me tegelesime. Korvpallihooaeg lõppes alles paari nädala eest ja juba enne poolfinaalide algust võtsime suuna leping allkirjastada jaanipäevaks," sõnas läbirääkimistel TÜ ASKi esindanud Tartu Ülikooli kantsler Andres Liinat. "Viimased jutud said aetud reedel ja edasistes tegevustes kokku lepitud. Nüüd aga saime teiselt poolelt ajalehe vahendusel teada läbirääkimiste katkemisest. Loomulikult tekitab selline käitumine imestust ja pettumust,“

„Edasiste sammude osas tuleb nüüd hetkeks aeg maha võtta ja uus plaan teha. Võimalike teiste nimisponsori kandidaatide ring eriti suur ei ole, kuid loodame siiski. Kui nüüd lähiajal meeskonnale uut nimesponsorit ei leia, siis tuleb ilmselt järgmisele hooajale vastu minna oma nime ja pisut väiksema rahakotiga,“ nentis Liinat.

Suure osa viimasest 15 aastast TÜ/Rocki nime kandnud korvpallimeeskond on olnud selle aastatuhande üks edukamaid korvpallimeeskondi ja tulnud selle nime all Eesti meistriks seitsmel korral. Meeskonda haldab Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi.