Tänavu märtsikuus Indrek Ruudult meeskonna juhendamise üle võtnud Kuusmaa eufooriasse laskumist siiski väldib. "Ühe mängu või ühe tulemuse põhjal ei saa järeldusi teha. Pigem oli seekordne täistabamus tingitud Rocki mitte kõige paremast seisukorrast. Kas me oleme oma tegemistes edukad, sellele saab kinnituse alles hooaja lõpus," seisis Kuusmaa kahe jalaga maa peal.

Vastupidiselt hooaja esimesele meistriliiga mängule, kus Rapla andis viimase veerandajaga võidu käest, suudeti nüüd Rocki vastu viimase veerandajaga kohtumise enda kasuks kallutada. Otsustav veerand Raplale 27:14. "Olime veel kolmanda veerandaja lõpuminutitel 11 punktiga taga, kuid mehed ei murdunud. Oli hea vaadata, et nad uskusid endasse kõik 40 minutit. Mis siin salata, me läksime mängu võitma, sest hooaja avamäng Kalev/Cramo ja TÜ/Rocki vahel näitas ära tartlaste kesise seisukorra. Neil ei laabu hetkel kõik nii nagu peaks," rääkis Kuusmaa. "Kohtumise lõpus panime meie visked sisse ja Rocki mehed hakkasid ülemäära tõmblema. Sama juhtus meil Pärnus, kui olime üsna kindlalt 9-10 punktiga peal ning järsku hakkasid vastased eksimatult tabama. Siis tõmblesime meie liialt," tõmbas Kuusmaa meistriliiga esimese mänguga paralleele.

Kas võib öelda, et Rapla meeskonna identiteet võrreldes varasemate hooaegadega on muutunud? Kui varem üritati läbi ajada peaasjalikult võimalikult noorte Eesti mängijatega, kes saaks klubist tuule tiibadesse, siis vaadates praegust rivistust on pilt teine. Vastu vaatavad kolm välismaalast ja kaks "vanakest" Andre Pärn ning Rait Keerles. "Ei ole meie üldine nägemus muutunud," arvab Kuusmaa. "Kui Martin Dorbek otsustas tagasi minna Kalev/Cramosse ja Sven Kaldre siirdus Hispaaniasse, siis neid tuli kuidagi asendada. Kui need mehed oleks satsis, siis mängiksime kahe välismaalasega, nagu mullu."