Näiteks ei teinud valitseva Eesti korvpallimeistri ridades täna kaasa Marek Doronin, Gert Dorbek ega Saimon Sutt. Algviisikus teenis oma võimaluse vaid 16-aastane Robin Kivi.

"Marekil teeb siin vana põlvehäda muret. Gert sai viimases mängus röögi vastu rinnakorvi ja ei hakanud täna temaga riskima. Saimon käis omakorda sünnimärgi operatsioonil ja peab ka sellest paar päeva taastuma. Kolmapäevases euromängus peaks aga Gert kindlasti taas rivis olema, Marek on veel kerge küsimärk," kommenteeris Rocki peatreener eelnimetatud mängumeeste olukorda.

Noortekoondislase Kivi aadressil jagus Kullamäel aga vaid kiidusõnu. "Täna oli teada, et meil teatavad koosseisuprobleemid on ja tahtsin tegelikult juba varem talle võimaluse anda. Algul ehk pisut jõuga tuleb seda teha, aga täna sai ta väga kenasti hakkama. Robin tõestas end hästi juba suvel U-16 koondises - väga hea suhtumisega poiss, kellele need mänguminutid kindlasti ära kuluvad," kiitis Kullamäe täna 25 minutiga 5 punkti ja 2 lauapalli kirja saanud noort mängumeest.

"Kuigi koosseisuga täna pisut katsetasime, siis ainult selle taha pugeda ei saa. Rapla oli tubli, nad näitasid head mängu ja kasutasid võimaluse edukalt ära. Meile tegi muret rünnakutegevus - proovisime mõningaid uusi asju ja need ei laabunud päris nii nagu soovinuks," ei tahtnud Kullamäe mõne mängumehe eemalejäämist ainsaks kaotuse põhjuseks pidada.

"Ja ausalt öeldes ka hooaeg on väga pikk. Tänane kaotus ju väga palju tabeliseisu poolest ei muutunud. Iga hooaeg võivad kõik üksteist võita ja tänase pärast midagi suurt kindlasti katki ei ole. Nüüd tuleb siin lihtsalt omad järeldused teha ja kolmapäeval Leedus Utena Juventuse vastu juba paremat mängu näidata," lõpetas Kullamäe positiivsemal noodil.