Peciukeviciusele on esmaste uuringute kohaselt hooaeg läbi. Leedulasel tuvastati rangluumurd.

"Loomulikult kõva löök," ei varjanud Kullamäe pettumust. "Samas, meeskonnana peame sellest üle olema ning veelgi enam kokku hoidma. Kuna tiheda mängugraafiku tõttu meil treeninguteks sisuliselt aega pole, siis tuleb uus rotatsioon luua jooksvalt, mängude käigus. Kindlasti ei saa see lihtne olema. Kriisa kolib tagasi mängujuhi kohale, tänavu on ta reeglina tegutsenud viskava tagamängija kohal," arutles Rocki loots.

Arvestades, et Rock mängib täna Alexela meistriliigas Valga Maks&Mooritsaga ning juba ülehomme peab Leedus Balti liiga poolfinaali korduskohtumise Prienai TonyBetiga, siis ümberkohanemiseks aega napib. Õnneks on nii mõnigi mees ülisuurte kogemustega ja see võib protsessi valulikkust leevendada.

"Pean Prienai võtmemängijateks Gintaras Kadziulist ja Mindaugas Lukauskist, kelle ohjamisega peaks ideaalis hakkama saama kolmik - Tanel Kurbas, Gert Dorbek ja Marek Doronin. Nad kõik on hetkel niiöelda probleemsed mängijad. Kurbasel on selg haige, Doroninile teeb põlv muret ja Dorbek mängib endiselt läbi jalavalu. Kuid Leedus üritame kindlasti maksimumi, kaotama ei lähe," lubas Kullamäe.