„Siia tulek ja HITO vastu mängimine, on meie jaoks alati raske katsumus. Peaksime olema paremad, kuid see ei pruugi kajastuda mängus,“ sünas KK Pärnu mänedžer Mait Käbin. "Võtsime 12 meest kaasa, lootuses, et kõik saaks mänguaega. Mingitel hetkedel aga andsime oma rütmi käest ja ka meie kaitse lekkis. HITO mängis kõike välja panevalt. Neil oli õnne rohkem, aga lõpuks oli juba see tunne, et kuhu poole kukub, ja sel korral kukkus meie poole. Müts maha vastase ees, mängisid isuga."

Esimene veerandaeg möödus väga tasavägiselt. Kuigi enamasti juhtis külalismeeskond Pärnu, ei langenud HITO mängust kordagi välja, olles kindlalt pärnakate kannul ja võites lõpuks veerandi minimaalse eduga 22:21. Teisel kümnendil jätkus pingeline heitlus. Siiski mida minut edasi, seda rohkem hakkas Pärnu initsiatiivi endale haarama, juhtides omakorda poolajapausile minnes 45:36.

Teisel poolajal muutus mäng veelgi põnevamaks. Kolmandal veerandajal kontrollis kogumise kulgu kindlalt Pärnu, hoides eduseisu pidevalt 10 punkti piirimail. Iga minutiga kogusid HITO mängijad hoogu, vähendades veerandi viimastel minutitel pärnakate eduseisu ning enne otsustavat kümmet minutit oli seis 57:64 kodumeeskonna poolt vaadatuna. Neljandal veerandil Pärnu minek vaibus ja HITO haaras kohe härjal sarvist, minnes üle pika aja juhtima. Viimastel minutitel oli siiski kindlam Pärnu, kes võttis tasavägises mängus 82:78 võidu.

Pärnu parimad olid Rannar Raap ja Nemanja Miljkovic 16 punktiga. Janis Vahter ja Zivojin Grubovic lisasid 14 ning Heiko Rannula 11 silma. HITO resultatiivsemad oldi Edvard Trumm 16 ning Jalmar-Joosep Saar ja Siim Laur 15 punktiga.