“Kogenud mängumees, olnud edukas nii ülikoolis kui ka tugevates Euroopa liigades. Võtsin teatud riski, kuna viimased kolm aastat pole ta Euroopas mänginud, aga uurisin põhjalikult tausta ja usun, et saab olema väga hea täiendus ja ka eeskuju noortele,“ sõnas peatreener Heiko Rannula KK Pärnu kodulehel.

„Olin temast juba varem kuulnud, kuid siis oli tema hind meie jaoks liiga kallis. Läbi tuttava agendi me temani jõudsime ja kokkuleppe saavutasime.“

204 cm pikkune ja 31-aastane ameeriklane on kuulunud USA U21 koondisesse ja tulnud samas vanuserühmas ka maailmameistriks.

Gray klubikarjäär on kirju. 2004-06 mängis ta Oklahoma Ülikoolis (NCAA), visates keskmiselt 14 punkti. 2006-07 hooajal värbas ta Prantsusmaa klubi Cholet Basket, kus ameeriklane kogus 29 mänguga keskmiselt 16 punkti ja noppis 6 lauapalli. Järgnevad hooajad pallis ta samuti Prantsusmaal - Paris Levalloisis, Chorale de Roanne Basketis ja ES Chalon-Sur-Saones. 2010-11 mängis Gray C.B. Murcia klubis, võites Hispaania esiliigas esikoha. 2012. aasta veebruaris kirjutas ta alla lepingu Puerto Rico klubi Brujos de Guayamaga ja 2012-13 hooajal kuulus Iisraeli meistriliiga klubisse Elizur Ashkelon. Viimased hooajad on ta mänginud USA madalamates liigades.