„Meie Poolt vaadatuna õnnestus esimene ja viimane veerand,“ alustas KK Pärnu mänedžer Mait Käbin. „Teisel ja kolmandal veerandil lasime vastaste snaipritel hoogu minna, kuid ütleme nii, et võistkondlikkusega olime neist üle. Lisaks oli meil ka pikem pink. Kõik, kes väljakul käisid, said köe valgeks. Kontrollisime lauavõitlust ning ka pallikaotusi oli mõlemal võrdselt. Nemad kaotasid otsustavatel hetkedel palli rohkem. Sellise võiduga tahaks kiita kogu võistkonda, ei olnud kedagi, kes välja paistis, vaid oli meeskondlik võit.“

Kohtumise esimene veerandaeg ei toonud Valgale mitte midagi positiivset. Pärnakad haarasid kiirelt juhtohjad enda kätte, hoides kodumeeskonda nullil pea 8 minutit. Kuigi veerandi viimastel minutitel toibuti, juhtis pisikesele pausile minnes siiski Pärnu 15:9. Teisel kümnendil oli Valga küll tagaajaja rollis, kuid Pärnule ei tulnud midagi kergelt. Kodumeeskond võitles hingestatult, kuid kahjuks lähemalt 3 punktist ei jõutud ning Pärnu võitis poolaja 31:27.

Kolmandal veerandajal vähendas Valga vahe kiirelt minimaalseks. Juhtima neil minna ei õnnestunud, kuna KK Pärnu pani sisse järgmise käigu, kindlustades kiirelt oma eduseisu. Siiski enne otsustavat kümmet minutit oli kõik veel võimalik, kuna Pärnu edu oli 5-punktiline, 45:40. Viimasel veerandil sai Pärnu järjest mitmeid õnnestumisi, millega ka kohtumise lõpp enda poole kallutati, võites mängu kindlalt 69:54.

KK Pärnu resultatiivsematena tõid Nemanja Miljkovic ja Rannar Raap mõlemad 15 silma. Miljkovic korjas lisaks lauast 10 palli, tehes kaksikduubli. Neid toetas Janis Vahter 13 punktiga. Hea mängu tegi ka Zivojin Grubovic, kes viskas 7 punkti ja võttis lauast 12 palli. Valga parimad olid Edi Sinadinovic 17 ning Jurijs Aleksejevs 16 punktiga.