„Kuigi skoor seda ei näita, oli mäng tasavägine. HITO on veidi lühemakasvulisem meeskond, kuid nad on sellevõrra teravamad,“ kiitis Pärnu mänedžer Mait Käbin vastaseid. „Esimene poolaeg möödus meile väga raskelt ning see seis meid ei rahuldanud. Kolmandal olid neil vist jõuvarud otsas ja tekkis suur mõõn ja sinna see mäng läks, kuna suur vahe tuli sisse. Mind rõõmustas see, et meie nooremad mängumehed said rohkelt mänguaega, olles ka tublid ja resultatiivsed, mis on arenguks vajalik samm.“

Kohtumise esimene pool küll möödus pärnakate juhtimisel, kuid neile ei tulnud midagi kergelt. HITO mehed võitlesid viimse veretilgani ning KK Pärnul ei õnnestunud kuidagi oma tahtmist peale suruda. Siiski oldi pidevalt eduseisus, võites esimese veerandi 27:21 ning poolajaks oldi oma eduseisu kasvatanud kahe punkti võrra, seisuks 44:36.

Teisel poolajal HITO kahjuks väsis ning nende rünnakud ei leidnud enam õnnelikku lõppu. Pärnakad seevastu said aina hoogu juurde ning enne otsustavat kümmet minutit juhtisid nad 69:41, lastes Ida-Virumaa meeskonnal kümne minutiga visata vaid 5 silma. Viimane veerandaeg hoidsid juba pärnakad eduseisu kindlalt enda käes, võites kohtumise 97:56.

Pärnakate resultatiivseim oli Nemanja Miljkovic 22 punktiga. Rannar Raap lisas 11 ning Mihkel Kirves, Janis Vahter ja Vladzimir Krysevich kõik 10 punkti. HITO poolelt jõudsid kahekohalise arvu punktideni kaks meest – Jeff Harper ja Jarko Kool, kes viskasid vastavalt 12 ja 10 punkti.