„Mängu lõppudega võib kõike juhtuda. HITO mängis südilt ja panid lõpus paar rasket viset sisse, me viskasime aga kergeid viskeid, sealhulgas vabavisked mööda ja nii ta läkski punkt-punkti mänguks. Lõpus me ei olnud kindlamad, vaid Raudla viskas raske 2+1 sisse ja see otsustas kohtumise,“ lahkas TTÜ peatreener Tiit Sokk mängu järel.

Esimene veerand möödus punkt-punkti mänguga. Ka eile mänginud HITO ei näidanud ühtki väsimusmärki, vaid püsis kindlalt mängus. Pisikesele pausile minnes oli mõnepunktiline eduseis siiski TTÜ-l, seisuks 21:19. Teisel veerandajal jõudis HITO hetkeks küll viigini, kuid sellele vastas Tallinna klubi 10:0 vahespurdiga, juhtides poolajaks 44:34.

Kolmandal veerandajal püsis esimesel poolajal tekkinud vahe. HITO oli kindlalt TTÜ kandadel ning ükskõik kui palju Tehnikaülikooli meeskond ei proovinud, ei õnnestunud neil oma eduseisu suurendada. Enne otsustavat kümmet minutit olid nad ees 60:51.

Viimasel veerandil läks mäng aga veelgi huvitavamaks, sest kodumeeskond ei olnud veel oma viimast sõna lausunud. Suure hingega mängiti vahe vaid 2-punktiliseks, ent lõpuminutitel oli siiski kindlam TTÜ, kes võttis kohtumisest raske 73:69 võidu.

HITO poolelt olid resultatiivsemad Joseph Prophet 18, Jalmar-Joosep Saar 16, Siim Laur 14 ning Edvard Trumm 12 punktiga. TTÜ punktide eest hoolitsesid peamiselt viis meest, kellest resultatiivseim oli 17 punkti visanud ja 9 lauapalli korjanud Erik Keedus. Andrew Arnold lisas 15, Rain Raadik 11 ning Kiur Akenpärg ja Mooses Kaja, mõlemad 10 silma. Raadik korjas lisaks lauast 10 palli, tehes kaksikduubli.