Koroonaviiruse leviku tõttu ilma publikuta peetud mängu alustas kodumeeskond Emmanuel Wembi pealtpanekuga. Veerandaja keskel tehtud 10:2 spurdiga haarasid tartlased mänguohjad enda kätte ja võitsid avaveerandi 21:17.

Teist veerandaega alustas kodumeeskond Tomas Balciunase kahe korviga, millele mängujuht Charles Barton lisas veel viis punkti. Ilma Kristjan Kanguri ja Tanel Sokuta mänginud TalTech ei lasknud vahet küll liialt suureks käriseda, aga edasi kulges mäng tartlaste kontrolli all. Avapoolaja lõpetas Joonas Anton Jürgensteini viimase sekundi kaugvise, mis tegi Tartu Ülikool Maks & Mooritsa eduseisuks 46:33.

Kolmandal veerandil püsis mängupilt tasavägisena, mis tähendas seda, et Tartu meeskonna paariteistpunktiline eduseis püsis. TalTechi poolel hoidis mängu üleval Eric Schmalz, kes tegi läbimurdeid ja tabas ka eemalt. Tartu poolel sai järjest paremasse hoogu Robin Kivi, kes sai veerandiga kirja üheksa punkti. Enne viimast neljandikku juhtis Tartu 67:55.

Viimasel veerandil püsis tartlaste kindel eduseis kuni viimaste minutiteni. Kui mängida jäi kolm ja pool minutit juhtisid tartlased pärast Robin Kivi kolme korvi 83:67. Veel poolteist minutit enne mängu lõppu oli eduseis 14 punkti, aga siis pani nurka surutud TalTech püsti korraliku pressingu, mille tulemusena visati minutiga kaheksa vastuseta punkti. Ohtlikult lähedale pealinlased siiski ei jõudnud ja lõppskoori 92:86 vormistas vabavisetega sama mees, kes selle ka avas ehk Emmanuel Wembi.

Robin Kivi tõi üleplatsimehena oma selle hooaja punktirekordit tähistavad 25 punkti. Charles Bartoni arvele kirjutati 18 punkti ja kaheksa korvisöötu. Tomas Balciunas sai kirja kaksikduubli 13 punkti ja 11 lauapalliga. Hendrik Eelmäe lisas 10 punkti. Tartu eest said käe valgeks kõik kümme platsil käinud mängijat.

TalTechi parim oli Eric Schmalz 22 punkti, seitsme lauapalli ja kuue korvisööduga. Oliver Metsalu viskas 18 punkti ja võttis viis lauapalli. Indrek Kajupank viskas 13 ja Marek Ojamäe 10 punkti.

Tartu Ülikool Maks & Mooritsa peatreeneri Toomas Kandimaa sõnul jättis võidust hoolimata mängu lõpp siiski mõru maitse. „Meil oli seda võitu hädasti vaja ja saime kümne päeva jooksul korralikult ette valmistuda. Mängu lõpp jätab mõru maitse suhu, sest lasime nad suures eduseisus lubamatute eksimustega järele. Lõpp sarnanes natuke meie omavahelise eelmise mänguga, kus ühel poolel pole enam midagi kaotada. Lõppkokkuvõttes on igasugune võit parem, kui ilus kaotus ja saame nüüd natuke enesekindlamalt hakata valmistuma laupäevaseks Pärnuga mänguks,“ sõnas Kandimaa.