„Meil ei taha visked kuidagi sisse kukkuda. Saime palju vabalt visata, kuid ei pannud viskeid ära,“ oli Kalevi peatreener Varrak mängu järel nõutu. „Kaitses aga olime tublid mõlemas kohtumises, nii Tarva kui ka Pärnu vastu, lastes neil visata vastavalt 60 ja 51 punkti,“ lisas ta.

Kohtumise esimene pool möödus korvidevaeselt. Mõlema meeskonna mängus oli näha, et hooaeg on alles noor ning üksteisemõistmine vajab veel harjumist. Veidi paremas hoos oli Kalev, kes juhtis esimese veerandi lõppedes 19:11. Teisel veerandajal kaotas Tallinna klubi tänu vahetustele oma hea rütmi ning Pärnu kasutas seda edukalt enda kasuks ära, jõudes viigini. Poolajapausile minnes oli juhtimas siiski Kalev 30:27.

„Kalev/Cramol on alati raske, ükskõik mis koosseisus nad mängivad, peavad nad olema alati paremad. Esimesel poolajal meie kaitse pidas ja ei saanud aru, kumb meeskond surve all oli. See tegi meile rohkelt rõõmu,“ oli Pärnu mänedžer Mait Käbin mängu järel positiivselt meelestatud. „Norida saaks meie maa-ala kaitse üle, kas see oli õige või mitte. Tanel Sokk nõelas meid mitmeid kordi järjest väga valusalt ja see tõi neile edu. Üldiselt jäi mängust positiivne mulje,“ lisas ta.

Teisel poolajal hakkas Kalev Tanel Soku vedamisel eduseisu kasvatama, tehes 11:2 vahespurdi ja juhtides enne otsustavat kümmet minutit 54:38. Viimasel veerandajal hoidis külalismeeskond initsiatiivi juba kindlalt enda valduses. Pärnu ei olnud veel löödud, vaid võitles lõpuni, kuid pidi siiski tunnistama valitseva Eesti meistri 68:51 paremust.

Kalevi parim oli Devin Gibson, kes viskas 14 punkti, andis 4 resultatiivset söötu, võttis 4 lauapalli ning tegi 3 vaheltlõiget. Teda toetasid Tanel Sokk ja Bamba Fall 13 punktiga. Pärnakate resultatiivsemad olid Toomas Raadik 14 ning Zivojin Grubovic 10 punktiga.