Rapla kaotas teise poolfinaalmängu 78:83 ning jäi seerias 0:2 kaotusseisu. Viimaseks jääda võiv kolmas mäng toimub laupäeval Saku suurhallis.

"Fantastiline tunne, kui publik viimased minutid püsti seisab ja kaasa elab. Kui kõik mängud nii saaks mängida, kaotaks hooaja peale vaid üksikud mängud. Oleks selline tunne kogu aeg peal, oleks kõigil enesekindlus poole suurem ja ei tuleks enam lihtsaid möödaviskeid," sõnas täna Rapla resultatiivseimana 24 punkti visanud Kajupank.

Rapla tuli viimasel minutil üheksapunktilisest kaotusseisust tagasi nelja peale, kuid lõpusekundite surve tulemusena palli siiski rohkem korvi ei saadud. Esimese poolaja kaotas kodumeeskond seevastu kindlalt 11 punktiga.

"Esimese poolaja vahe võinuks olemata olla. Miinuse pealt on tagaajamist raskem alustada. Võib-olla sealt jäi natuke puudu. Lõpus oli meil lihtsalt õnne vähe. Tekitab ikka trotsi küll, kui vabalt viskele saad, aga mööda paned, eriti sellises tähtsas mängus," lisas Kajupank.

"Kuigi oleme 0:2 taga, siis alla me kindlasti ei anna. Eneseuhkus on mängus. Me ei lähe seda kaotama. Raske on muidugi sellises seisus kolmandat kohtumist mängida, aga me lähme võitlema."