Kullamäe avaldas laupäeval Delfile, et võistkonnast lahkumsieni viisid vastuolud klubi omaniku Sten-Erik Jantsoniga. Nüüd kirjutas Jantson sotsiaalmeedias, et meeskonna senised tulemused olid oodatust kehvemad. Samas rõõmustas ta selle üle, et hea sõber Müürsepp on nüüd peatreener.

Tallinna Kalev suutis esimesel poolaastal võita Eesti võistkondadest ainult Valgat ja Raplat. See oli kergelt öeldes lati alt minek. Kas tehtud otsused on head või halvad saame öelda kevadel,” kirjutas Jantson.

“Küll aga on mul siiralt kogu südamest hea meel, et üks mu parimaid sõpru on valmis elus keerama järgmise peatüki ja alustama peatreenerikarjääri. Olen isiklikult Martinile toeks nii nagu oskan ja olen veendunud, et kogu meie võistkond eesotsas mängijate, Kalle (Klandorfi), Oliver (Lälli) ja Brett (Nõmme) teevad sama. Igati vägev värk, kui mõelda minevikku ja vaadates tulevikku – 1996. aastal läks Martin Müürsepp Tallinna Kalevist unistusteliigasse NBA, täna 2019. aastal alustab Martin oma peatreenerikarjääri just Tallinna Kalevist. Kas ees ootavad CSKA ja Maccabi, näitab aeg. Meie aga hoiame pöialt ja oleme toeks Martinile tema uues ametis!” lisas Jantson veel.

Kullamäe selgitus olukorrale:

"Mittemõistmine klubi omaniku ja peatreeneri vahel viis selleni, et tundsin, et enam ei taha seda tööd teha," sõnas Kullamäe. "Kõik juhtus paari viimase päevaga. Kuna klubi omanik on välismaal, muutis see ka suhtlemise keerulisemaks. Lõpuks läks meie vestlus emotsionaalseks, aga ma ei taha jutu sisu avada. Ma ei soovi hakata avalikkuse ees musta pesu pesema."

"Eile võtsin lõpuks vastu otsuse ning ütlesin Kalle Klandorfile ja Kalevi mängijatele, et lahkun," lisas Kullamäe.

Kullamäe ja Jantsoni tüli üheks põhjuseks oli hiljuti meeskonda toodud ameeriklane Ronald Eric McGhee juunior, kes tegi OlyBet Eesti-Läti liigas debüüdi üleeile. Delfile teadaolevalt oli McGhee palkamine Jantsoni isiklik soov ning see polnud treeneritega kooskõlastatud.