Juba kohtumise algus ei toonud Raplale midagi head. Kodupubliku ees mänginud HITO oli nii kaitses kui ka rünnakul kindel, juhtides esimese veerandaja lõppedes 29:21, kirjutab basket.ee. Teisel kümnendil asus TYCO Rapla Jõhvi klubi taga ajama, kuid lähemale kolmest punktist ei jõutud. Kodumeeskond kontrollis kohtumise kulgu kindlalt, olles esimese poolaja järel ees 46:39.

Teist poolaega alustas HITO sealt, kus esimesel pooleli jäädi. Kiirelt visati seitse vastuseta punkti, mis käristasid vahet veelgi. See aga kohtumiselt põnevust ära ei võtnud, kuna Rapla ei olnud veel alla andnud. Indrek Ruudu hoolealused võitlesid südilt edasi ning enne otsustavat kümmet minutit oli vahe nagu poolajalgi 7-punktiline, seisuks 64:57. Viimasel veerandajal vähendas TYCO Rapla hetkeks vahe mõnepunktiliseks, kuid HITO oli siiski kindlam, võites kohtumise lõpuks 79:71.

Üleplatsimees oli 24 punkti toonud Siim Laur. Teda toetasid Edvard Trumm 17, Joseph Prophet 14 ning Janek Veedla 12 punktiga. Trumm kui ka Veedla tegid kaksikduubli, korjates lauast vastavalt 11 ja 15 palli. TYCO Rapla resultatiivsemad olid Martin Dorbek 16 ning Rait-Riivo Laane 13 punktiga.