"Tanel tegi mulle tagasi. Et see just nüüd juhtuma pidi..." ohkas Kullamäe laupäeval pärast seda, kui Soku imevise oli toonud Kalevile 72:71 võidu ja viinud finaalseeriat 2:0 juhtima.

2007. aasta kevadel oli just Tanel Sokk olnud see, üle kelle käte tabas Rocki särgis Kullamäe ise Saku Suurhallis otse Kalevi vahetusmeeste nina all viimase sekundi võidukolmese, mis tõi Rockile 75:74 võidu ja viis seeriat juhtuma 2:1. Ühtlasi pani korv punkti Rocki 19:7 lõpuspurdile.

Eesti Päevaleht kirjeldas toimunut: "Kalevi lõpurünnakul kaotas Gregor Arbet meesterüseluses palli, mille haaras ei keegi teine kui Kullamäe. Rocki kapten kerkis Tanel Soku käte tagant viskele ja lennutas Kalevi vahetusmeeste ahastavate pilkude ees hullumeelse võiduviske. Meeskonna äärmiselt täbarast seisust võidule viinud Kullamäe viibutas rusikat ja tormas nagu püssikuul üle väljaku kuni riietusruumi viiva koridorini. "Rokkijad" jooksid päevakangelasele järele, kõige ees rõõmust rõkkavad vahetusmehed."

Juubeldamine oli nii vägev, et Rocki mängujuht Giorgi Tsintsadze end Kullamäele riietusruumidesse järele tormates vigastas.

Rock võitis kolm päeva hiljem Saku Suurhallis järgmise kohtumise 88:68, kaotas siis koduplatsil 74:78, kuid vormistas kuuendas mängus Saku Suurhallis 82:72 eduga 4:2 seeriavõidu.

Vaata fotomeenutust: