Avaveerandi võitis Rapla 21:19. Poolajavileks oli külaliste edu 43:36 ja kolmanda veerandi lõpuks juba 60:47.

Rapla treener Inderk Ruut jäi oma meeskonna mänguga mõistagi väga rahule. "Natuke vastikult kindel võit. Loodame nii jätkata. Ega seeria veel kaugeltki läbi ei ole. Tegime täna oluliselt vähem pallikaotusi ja võitsime lauavõitluse. Need kaks asja saavadki selles seerias otsustavaks. Kes neis parem on, võidab ka seeria," rääkis Ruut.

TTÜ peatreener Tiit Sokk tõi ühe kaotuse põhjusena välja suure pallikaotuste arvu. "Rünnakul olime tublid. 68 punkti on play-offi kohta hästi. Aga tegime andestamatult palju pallikaotusi ja nemad said selle arvel palju lihtsaid korve. Nii lihtne see korvpall ongi. Ka kaitses jäime tihti pehmeks." Laane hiilgemängu kohta oli Soku kommentaar lühike: "Tubli poiss!"

Teistes tänastes mängudes alistas Rock kodus Valga 85:65 ja Tarvas Rakveres Pärnu 89:81. Tartlaste resultatiivseim oli Joosep Toome 20 punktiga, Rain Veideman lisas 17 ja Justin Ingram 15 punkti. Valgale, kes suutis Rockiga sammu pidada kolmanda veerandi keskpaigani, tõid Raitis Grafs ja Veljo Vares 12 punkti.

Rakvere Tarva parim oli Pärnu vastu Kaido Saks 24 punktiga. Pärnule tõid Kristjan Kitsing ja Augustas Peciukevicius 21 punkti.


Eelseisvad otseülekanded sel nädalal:

TÄNA astuvad Tallinnas vastamisi põhiturniiri neljas ja viies meeskond TTÜ ning TYCO Rapla. Tõenäoliselt ühe põnevaima veerandfinaali avakohtumine algab TTÜ Spordihoones kell 18.30.

Reedel liigume kaamerapildiga Lõuna-Eestisse, kus Valga&MaksMoorits võõrustab TÜ/Rocki seeria teises kohtumises. Mäng algab Valga Spordihoones kell 19.00.

Laupäeval on kavas KK Pärnu ja BC Rakvere Tarvas teine kohtumine ja see toimub suvepealinnas. Mängu algusaeg Pärnu Spordihallis kell 18.00.

Pühapäeval naaseme Rapla ja TTÜ duelli juurde ning toome Teieni mängu Sadolin Spordihoonest Raplas, algusega kell 16.00.

Kohtumisi kommenteerivad koos külaliskommentaatoritega Ivar Jurtšenko ning Jüri Butšakov.

Veerandfinaalid sel nädalal:
Teisipäev (9.04): BC Kalev/Cramo - Tallinna Kalev (Delfi TV)
Kolmapäev (10.04): TTÜ KK - TYCO Rapla (Delfi TV), BC Rakvere Tarvas - Korvpalliklubi Pärnu, TÜ/Rock - Valga/Maks&Moorits.
Reede (12.04): Tallinna Kalev - BC Kalev/Cramo, Valga/Maks&Moorits - TÜ/Rock (Delfi TV)
Laupäev (13.04): Korvpalliklubi Pärnu - BC Rakvere Tarvas (Delfi TV)
Pühapäev (14.04): TYCO Rapla - TTÜ KK (Delfi TV)