Tartu võitis esimese veerandaja 22:11, poolaja lõpus oli külaliste edu 35:25. Teise poolaja alguses nõelus TalTech vahe kinni, aga mängu lõpp kuulus taas tartlastele.

Võitjate resultatiivseim oli Will Rayman 21 punktiga. Ameeriklane võttis ka 9 lauapalli, andis 4 resultatiivset söötu, tegi 2 vaheltlõiget ja pani 3 blokki. Esimesel poolajal 16 punkti visanud Robin Kivi jõudis lõpuks 20 punkti peale. Channel Banksi arvele jäi 13 punkti.

TalTechile tõid Jaan Puidet ja Oliver Metsalu 15 punkti, Kristjan Kangur lisas 12 punkti.

Tartu Ülikooli peatreeneri Toomas Kandimaa sõnul saadi kolmanda veerandaja rasketest hetkedest üle. "Tegime hea esimese poolaja, aga kolmandad veerandid on varem ka meil murelapsed olnud. Lõpuks vedasime välja, aga teise poolaja alguses panime mõned lihtsad visked mööda ja mäng läks liiga ümmarguseks. Saime siiski üks-üks teravusega taas mängu käima."

"Poiste ees müts maha, sest tegime terve nädala korralikult tööd ja see tasus mängul end ära. Trennis on kindlasti raske, aga sellised võidud annavad hooaja alguses kindlasti head emotsiooni,“ lisas Kandimaa pressiteate vahendusel.

Tartu on senisest kolmest mängust võitnud kaks, TalTechil on üks võit ja kaks kaotust.