Tasavägist mängu jätkus kuni esimese veerandi keskpaigani. Kuigi ka sinnani juhtis enamasti TLÜ/Kalev, ei andnud Audentese noored alla. Esimese veerandi teises pooles tegid Kalle Klandorfi hoolealused 13:3 vahespurdi ning pisikesele pausile minnes juhiti 28:18. Teisel kümnendil püsis kalevlaste edu pidevalt kümne punkti piirimail. Indrek Visnapuu hoolealused jõudsid mitmelgi korral 8 punkti kaugusele, kuid esimese poolaja järel oli TLÜ/Kalev siiski peal 48:39, kirjutab basket.ee.

Teisel poolajal jätkus kohtumine kalevlaste juhtimisel. Noortekoondise mängijad võitlesid isuga edasi, jõudes hetkeks 4 punkti kaugusele, kuid selle vastas TLÜ/Kalev omakorda 9:0 vahespurdiga, taastades oma eduseisu ja juhtides kolmanda veerandaja lõppedes 71:60. Viimased kümme minutit ei toonud kohtumisse muutusi. TLÜ/Kalev oli kindlam, võttes oma selle hooaja esimesed Alexela KML-i võidud tulemusega 94:77. TLÜ/Kalev sai kaks võitu, kuna kõik Audentese SG/Noortekoondise mängud lähevad arvestusse topelt.

Üleplatsimees oli TLÜ/Kalevi poolelt Robertas Grabauskas, kes viskas 24 punkti. Raido Roos lisas 20 ning Thomas Droney 14 silma. Audentese poolelt oli heas hoos Siim-Markus Post, kes viskas 23 punkti. Teda toetasid Karl-Robin Jürjens 14 ning Ivo-Van Tamm 11 silmaga.

Vaata kohtumise galeriid: