Kalev alustas kohtumist suurepäraselt ning kasvatas eduseisu kiirelt kahekohaliseks ning võitis avaveerandi 23:11. Teisel veerandajal kasvas eduseis juba 20-punktiliseks ning poolajale mindi 47:26 eduseisus.

Kolmandal veerandajal suutis Rapla kaotusseisu vähendada ning jõudis enne viimast veerandit 13 punkti peale. Viimasel veerandil kahanes vahe ka alla 10 punkti ning Rapla oli mängus taas sees.

Neljanda veerandaja keskel käis Martin Dorbek kõvasti Keith McLeodile peale, kohtunik vilistas lahtise palli ja McLeod lõi maas olles Dorbekile käega näkku. Kohtunik kaua ei mõelnud ja saatis ameeriklase väljakult. Meistriliiga reglemendi kohaselt diskvalifitseeriva veaga automaatset mängukeeldu ei järgne. Igat juhtumit vaadatakse eraldi üle.

Seejärel võttis mängu ohjad üle Tanel Sokk, kes tõi 8 punkti järjest ning murdis Rapla lootused lõplikult.

Kalevi parim oli Gary Wilkinson 18 punktiga. Bamba Fall lisas 14 punkti, 7 lauda ja tervelt 9 blokki. Armands Škele, Rait Keerles ja Sokk lisasid 11. Rapla poolelt tõi Martin Paasoja 15 ja Martin Dorbek 14 punkti, Rait-Riivo Laane lisas 13 ja Illimar Pilk 11.

Kohtumise alguses sai põlvele löögi Kalev/Cramo keskmängija Frank Elegar, kes rohkem kaasa mängus ei teinudki.

Juba homme jätkub poolfinaalseeria Rakvere Tarva ja TÜ/Rocki kohtumisega Tartus. Seda seeriat juhib Rock 2:0.