Rapla TYCO tegi asjad selgeks juba poolajaks, võites 1. veerandaja 15:24 ning poolajale mindi juba 26:49 eduseisus. Kolmanda veerandaja lõpuks püsis vahe 23 punktiline, kuid viimasel veerandajal said tallinnlased soojaks ning haarasid korraks isegi initsiatiivi. Mängu võiduks sellest aga ei piisanud ning TYCO Rapla võitis mängu kindlalt 81:63.

Rapla poolelt oli parim Rait Keerles 18 punkti ja 7 lauapalliga. Tallinna parim oli Reimo Tamm 18 punkti ja 6 lauapalliga. Uutest meestest viskas Rapla poolel Domagoj Bubalo 28 minutiga 11 punkti ja võttis 11 lauapalli. Balti liigas juba väljakul käinud Maduabum Chukwudiebere ja DeShawn Curtis viskasid vastavalt 6 ja 7 punkti.

TLÜ/Kalevi ridades käisid Balti liiga mängus juba väljakul Maduabum Chukwudiebere   ja DeShawn Curtis laupäeval TTÜ vastu, kui Tallinna derbys pidi "väike" Kalev tehnikatudengite paremust tunnistama, kirjutab basket.ee. Rapla värskeimat täiendust horvaadist keskmängijat Domagoj Bubalot Eesti korvpallipublik veel näinud pole. Peagi on meeskonna juurde saabumas ka ameeriklane CJ Barksdale.