Alar Varraku juhendatavad esialgu oma mängu väga käima ei saanud ja 9 minuti järel leiti end 10:20 kaotusseisust. Sellele vastati aga 13:0 spurdiga, misjärel Kalev/Cramo ka pikalt kerget eduseisu hoidis.

Rapla vastaseid aga kaugele ei lasknud ja viimase minutiga pöörati 62:69 kaotusseis 69:69 viigiks. Lisaajale viinud numbrid tõi 8 sekundit enne lõppu tabloole Thomas van-der-Marsi pealtpanek. Viimasel viiel minutil näitas aga taas kindlamat kätt kodumeeskond Kalev, kes lõpuks raske 80:77 võidu võttis ja mängudega 3:0 finaali pääses.

Võitjate parimana viskas täna 26 punkti Rain Veideman, 22 silmaga toetas teda Gregor Arbet. Shawn King võttis maha 12 lauapalli. Rapla särgis hiilgas 15 punkti ja 12 lauapalliga Thomas van-der-Mars, kaksikduubliga sai 13 silma ja 10 lauapalli juures maha ka Maurice Kemp. Kolmas leegionär Devin Brooks viskas 15 punkti, võttis maha 7 lauapalli ja andis 5 korvisöötu. Eestlastest jõudsid kahekohalise punktiarvuni Martin Paasoja (14) ja Sven Kaldre (11).

Nelja võiduni peetavas finaalseerias kohtub Kalev/Cramo taas Tartu Ülikool/Rockiga, kes oli poolfinaalis mängudega 3:0 üle TLÜ/Kalevist.

Korv, mis viis mängu lisaajale:

Tipphetked: