Rapla parim oli täna Devin Brooks 13 punkti ja 13 lauapalliga, sama palju punkte kogus ka Maurice Kemp, Indrek Kajupank lisas 12 silma. Kalevi ridades viskas Johnny Berhanameskel 15 punkti, Dominykas Milka ja Reimo Tamm toetasid teda 13 punktiga.

Kui avaveerand lõppes 20:20 viigiseisul, siis poolajaks võttis Rapla sisse neljapunktilise edu 39:35 ja kolmanda veerandaja lõpuks juhiti 58:51.

Kalevi juhendaja Kalle Klandorf tõi välja, et mäng kaotati lauavõitluses, milles Rapla oli parem 38:25. "Eelmine kord me võitsime laua, täna kaotasime. Võidu pant on laud. Ega ka pall ei liikunud. Mehed ei olnud valmis ja lootsid, et küllap tuleb kodus ära," pahandas Klandorf.

Rapla peatreener Aivar Kuusmaa: "Meie eesmärk oli keskenduda 40 minutit korvpallile, mitte minna provokatsioonide ohvriks ega laskuda vastasvõistkonna mängijatega dialoogi. See õnnestus - kõik väljakul ja selle kõrval hoidsid pea külmana ega tekitanud närvilisust. Öeldakse, et ära esimest mängu kunagi võta, võta parem järgmised kaks. Mulle endale meeldib rohkem ütlus "Hea meeskond kodus kaks korda järjest ei kaota". Kui me reedel peaks kaotama, pole kumbki väga hea meeskond."

Intervjuu Klandorfiga:

Intervjuu Kuusmaaga: