Senised kolm mängu suurrivaalide on vahel on sel hooajal võitnud Kalev - kaks meistriliigas ja ühe karikafinaalis. Endeni sõnul tuleks Rockil vaimsuse säilitamiseks seda saldot täna veidi parandada.

"See statistika hakkab rolli mängima siis, kui tulevad otsustavad mängud. Selge see, et need meeskonnad suure tõenäosusega finaalis kohtuvad ja kui see juhtub, siis võib Rockil kuklas koputada küll, et me pole neid sel hooajal kordagi võitnud," arvas Enden.

Kalev/Cramo tänaseks trumbiks peab Enden suuremat enesekindlust, Rocki kahjuks räägivad läbi hooaja tartlasi saatnud probleemid vigastustega. "Vigastused, millega Rock on pidanud maadlema, on nende kaardipaki sassi löönud - need mängijad, kes olid täiskooseisus üksteise mõtteviisiga harjunud, on pisut rivist välja löödud. Seda rütmi on vaja nüüd uuesti leida ja eks selleks ole ka veel aega. Kalevi ja Rocki mängude ajalugu on näidanud, et nendel võistkondadel pole enam kummalgi kodusaali eelist, vaid mängupäeval on küsimus ikka psühholoogias ja hetkevormis - kuidas kellelgi tervis on, palju ühel või teisel on vigastusi juurde tulnud või kes kuidas on taastunud. Selge see, et keegi kaotama ei lähe, aga usun, et mõlema treeneri mõtted on juba pigem play-offide juures," arvas Enden.

Kalev/Cramo uutest täiendustest rääkides ootab Enden, kuidas saab Morris Curry hakkama meeskonnamängus ning mida suudab tsenter Shawn King, kui talle suurem roll anda.

"Curry jättis CSKA mängus individuaalsete oskuste põhjal hea, King pigem pehme ja tagasihoidliku mulje. Samas ei saanud tema oskustest täit pilti, sest CSKA tsentritest keegi täis jõuga ei mänginud. Aga lauda ta võttis korralikult ja mõned vabavisked pani ka sisse. Üldiselt sai ta aga suhteliselt vähe palli ja tema peale eriti ei mängitud. Curry puhul tahaks näha tema meeskonnamängu valmidust. CSKA vastu tegutses ta palju individuaalselt ning kui vastasel oli vaja vahe sisse teha, pandi (Nikita) Kurbanov ja teised pikemate kätega mehed teda katma ning ega ta siis enam väga palju ei teinud," analüüsis Enden.

Rocki ja Kalev/Cramo heitlus algab Tartu Ülikooli spordihoones kell 19. Delfi TV teeb kohtumisest otseülekande.